Yalnız Mesajı Göster
Eski 11-02-2007, 17:32   #29 (permalink)
süperşarjör
Profesör

süperşarjör kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2006
Rep Gücü: 74
Rep Puanı: 6907
Rep Derecesi: süperşarjör has a reputation beyond reputesüperşarjör has a reputation beyond reputesüperşarjör has a reputation beyond reputesüperşarjör has a reputation beyond reputesüperşarjör has a reputation beyond reputesüperşarjör has a reputation beyond reputesüperşarjör has a reputation beyond reputesüperşarjör has a reputation beyond reputesüperşarjör has a reputation beyond reputesüperşarjör has a reputation beyond reputesüperşarjör has a reputation beyond repute
süperşarjör is offline  

Alıntı:
Atrax tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
350 aylık deme sakın...olum asgari ücretin neti bile 419,15 ytl be... deli misin, bence vazgeç bu sevdadan...hem artık muhasebecilik yapılcak meslek değil, boşver...

amacım piyasa deneyimi edinmek (ben parasında değilim)üstelik adam büroyu yeni açmış 10 şirket tutuyormuş başlangıç için hafif tempoda kendimi fazla kasmadan hem deneyimimi edinirim hemde askere gitmeden cv ye yazacak ekstram olur diye düşündüm muhasebeden vaz geçemem 7yıl muhasebe okuduk biz bu yola baş koyduk

350 aylık tabi benim gibi aynı bölümden(muhasebe) ve yeni mezun arkadaşlarımın hepsi yok pahasına çalışıyor.maksat piyasa deneyimi ve cv ye yazacak ekstralar eklemek.350 ytl maaşı kabul etmeme rağmen adam seni sonra arıycam dedi heralde bu işe talip 5 - 10 kişi daha var bir de çine gidip ucuz iş gücü arıyoralar alası bizde