Yalnız Mesajı Göster
Eski 11-10-2007, 00:36   #19 (permalink)
Hayatın anlamı
Doçent Doktor

Hayatın anlamı kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2007
Rep Gücü: 92
Rep Puanı: 8927
Rep Derecesi: Hayatın anlamı has a reputation beyond reputeHayatın anlamı has a reputation beyond reputeHayatın anlamı has a reputation beyond reputeHayatın anlamı has a reputation beyond reputeHayatın anlamı has a reputation beyond reputeHayatın anlamı has a reputation beyond reputeHayatın anlamı has a reputation beyond reputeHayatın anlamı has a reputation beyond reputeHayatın anlamı has a reputation beyond reputeHayatın anlamı has a reputation beyond reputeHayatın anlamı has a reputation beyond repute
Hayatın anlamı is offline  

buralardayım iyiym okul iyi gidiyo en son izlediğim animasyon film cesur civciv sürer bir film idi bi daha olsa bi daha gider izlerdim..

bütün bir günün özetini direk yazıyım hemen kardelen

sabah 6 da kalkıyorum kahvaltımı yapıorum üstümü giyiniorum okula.sonra derse girioruz bazıları zevkli bazıları kötü geçio sonra öğle arası kankamla oturuoz sohbet ediyoruz okul çıkışı eve geliyorum dinleniyorum ödevlerimi yapıp test çözüorum kitap okuorum bazen pc başına oturuorum farklı uzat semtteki arkadaşlarımla konuşuyorum ardından aplam ney çalıo ben dinliyorum ney çalamıorum sadece ses çıkıyor aplam öğretir yazın heralde yada hocasının yanına bende giderim diye düşünüyorum ayrıca gitar çalmak istiyorum böyle yani

Đэиqэsiz
Alıntı Yaparak Cevapla