Yalnız Mesajı Göster
Eski 11-10-2007, 00:45   #20 (permalink)
Hayatın anlamı
Doçent Doktor

Hayatın anlamı kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2007
Rep Gücü: 92
Rep Puanı: 8927
Rep Derecesi: Hayatın anlamı has a reputation beyond reputeHayatın anlamı has a reputation beyond reputeHayatın anlamı has a reputation beyond reputeHayatın anlamı has a reputation beyond reputeHayatın anlamı has a reputation beyond reputeHayatın anlamı has a reputation beyond reputeHayatın anlamı has a reputation beyond reputeHayatın anlamı has a reputation beyond reputeHayatın anlamı has a reputation beyond reputeHayatın anlamı has a reputation beyond reputeHayatın anlamı has a reputation beyond repute
Hayatın anlamı is offline  

Alıntı:
süperşarjör tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
neden hayatın anlamı?hayatın anlamı sence ne?bulabildiysen neymiş bize de söyle yumurcak

hayatın anlamaı vala ne desem yalan olur kazime yha şimdi hayatın anlamı ben çünkü her durumda insanları güldürüyorum onların yüzlerinin asık yada ıslak olmasına dayanamam tanımasam bile bi kıyısından yaklaşmaya çalışırım ama şu demek değildirki hani hoca böyle önemli bi konuda kızdı o anca bende ortam yumuşasın die espiri patlatayım bunu kesinlikle yapmm ama dediğim gibi insanların yüz ifadelerinin şeklini beğenmiyorum bazen işte o zmn devreye giriorum hayatı anlamlı kılmak aslında bizim elimizde olan bişi bence mutsuz olmaya programlarsak beyni gün kötü geçcek şunlar var şunu görcem işte sevmediğim işime gidiyorum fln yani herşeye olumlu yönde bakamayız ama mutlaka olumlu bakacağımız şeylerde olacaktır küçük mutluluklarla başlarsak büyük sevinçler elde ede biliriz...

Đэиqэsiz
Alıntı Yaparak Cevapla