Yalnız Mesajı Göster
Eski 04-10-2008, 21:42   #15 (permalink)
GUNE
MeLeĞiM BeNiM

GUNE kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2007
Rep Gücü: 1172
Rep Puanı: 116346
Rep Derecesi: GUNE has a reputation beyond reputeGUNE has a reputation beyond reputeGUNE has a reputation beyond reputeGUNE has a reputation beyond reputeGUNE has a reputation beyond reputeGUNE has a reputation beyond reputeGUNE has a reputation beyond reputeGUNE has a reputation beyond reputeGUNE has a reputation beyond reputeGUNE has a reputation beyond reputeGUNE has a reputation beyond repute
GUNE is offline  

Alıntı:
gazeteci tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Efe'ciğin doğum günü kutlu olsun.O şimidi cennette kimbilir hangi oyuncaklarla oynuyordur.Canım benim "ALLAH ANNENE BABANA SABIRLA BERABER HAYIRLI EVLATLAR VERSİN"(amin)

amin canım.. teşekkür ederim belkide odasındadır şimdi.. hangi oyuncağımla oynasam acaba diyordur

Alıntı:
minhac tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
yalnz cennette derken?

Alıntı:
minhac tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
ah kafam ya ben çok özr dilyrum güne affına sığınıyorum gerçekten,senn hakknda pek bilgim olmadğı içn kendi düşncelermle yola çıktım,allh sabrlar versn...tekrar özürümle kusurma bakma...

önemli değil hayatım ben alıştım artık..

Alıntı:
Kultanesi tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Bizim dünyamıza gözlerini açışının birinci yıl dönümü Efecik

Şimdi ise cennettesin,annen ve babanla birlikte geçireceğin sonsuz güzel günleri bekliyorsun .

Rabbim anne ve babana senin yokluğunu hafifletecek hayırlı evlatlar verir ve sonsuz cennet hayatında sizi bir araya getirir inşaallah

inşallah hayatım . çok teşekkür ederim.. inşallah hepimizin şefaatçisi olur

Alıntı:
su perisi tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
ALLAH bol sabır versin günecim ....

saol canım bugünüm çok kötü geçti.. yanımda olmanız çok güzel...

Allahım hepinizden razı olsun...

Alıntı Yaparak Cevapla