Yalnız Mesajı Göster
Eski 05-17-2008, 13:06   #21 (permalink)
GUNE
MeLeĞiM BeNiM

GUNE kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2007
Rep Gücü: 1178
Rep Puanı: 116906
Rep Derecesi: GUNE has a reputation beyond reputeGUNE has a reputation beyond reputeGUNE has a reputation beyond reputeGUNE has a reputation beyond reputeGUNE has a reputation beyond reputeGUNE has a reputation beyond reputeGUNE has a reputation beyond reputeGUNE has a reputation beyond reputeGUNE has a reputation beyond reputeGUNE has a reputation beyond reputeGUNE has a reputation beyond repute
GUNE is offline  

amin diyerek başlıyorum düşüncelerin için teşekkür ederim
1. hiç keşke dünyaya gelmeseydim dediğin oldumu?yada biran keşke ölseydim dediğin??

Hiç olmadı acısıyla tatlısıyla bu dünyada olmak çok güzel... yanında sevdiğin ve seni seven kişi olduğu için hiç düşünmedim hayatı seviyorum çünkü

2.eşinle nasıl tanıştın,onu bu kadar sewmenin sırrı nedir

ooo guzel soru... annemin tuhafiye dükkanı var kendisi oradaki çay ocağına geliyordu hafta sonları biraz biraz bakışmalar oluyordu neyse 2000 senesinin ekim ayında benim bir arkadaşım vasıtasıyla teklif göndermiş ama bende o değil diye kabul etmedim derslerim daha önemli dedim aylar geçti adını bilmiyorum devamlı sarı papatyam geçti anneme diyorum, annemde bizim kız çıldırdı diyor ve 09/12 yaşgünüm olduğunu nerden öğrendiyse öğrendi 1 kucak dolusu papatya kucağında bende çay ocağına çay söylemeye gitmiştim ve içinde not (bende kalsın ).... ve böylelikle 11/12/2000 de başladı aşkımız ölünceye denk söz verdik sır.... sevgi, saygı, anlayış ve ben değil biz olmamız

3.birgün senin ewine gelirsem bana ellerinle neler yaparsın namaz kılman,islamı bilmen küçüklüğünden berimi var yoksa sonradan birinin vasıtasıylamı oldu eğer 2.ciyse kim o şahıs bu kadarcık

sen yeterki gel ben sana ellerimle börekler açarım, kekler, tatlılar puaçalar yaprım allahım ne verdiyse yer içeriz

küçüklüğümden beri ailemden geliyor Ama küçükken o kadar özen göstermeiyordum insan büyüdükçe daha ii anlıyor.. ben imamhatip lisesine vs.. gitmedim... başımda açık ... ailem de açık ama annem hatiminide indirir namzını da kılar insan ailesinden ne görürse açıkça onu sürdürür aynadırlar çünkü
Alıntı Yaparak Cevapla