Yalnız Mesajı Göster
Eski 05-20-2008, 11:57   #28 (permalink)
AyRis
K ı y m e t l i (m)

AyRis kullanıcısının avatarı

Giriş: Jun 2007
Rep Gücü: 665
Rep Puanı: 65907
Rep Derecesi: AyRis has a reputation beyond reputeAyRis has a reputation beyond reputeAyRis has a reputation beyond reputeAyRis has a reputation beyond reputeAyRis has a reputation beyond reputeAyRis has a reputation beyond reputeAyRis has a reputation beyond reputeAyRis has a reputation beyond reputeAyRis has a reputation beyond reputeAyRis has a reputation beyond reputeAyRis has a reputation beyond repute
AyRis is offline  

Alıntı:
GUNE tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
ne çirkini canım doğruya doğru tüm türkiye biliyor izmirin kızlarının güzel olduğunu ..

soruyla beni üzmedin canım ama bilemiyorum ve korkuyorum ... .sizler bana destek olursanız neden olmasın tekrar aynı şeyleri yaşamak beni çok korkutuyor sizce olsun mu artık

Canımsın ya

Bana soracak olursan eğer korkularını yenmelisin
hep bu korkuyla bu özlemle yaşayamazsınki
Eminimki denersen dahada mutlu olacaksın
Hatta sana şöyle bi örnek vereyim
Yengem evlendikten sonra 5-6 sene çocuğu olmadı daha sonra bi evlat sahibiolmaya hazırlanıyolardı ve çok şükür istedikleri olmuş ama 7-8 aylıkken yengemin tansiyonu çıktı ve bebeği karnında öldü ve bebeği almak zorunda kaldılar
Bu duruma yengem çok üzülmüştü yıllarca hep bi çocukları olsun istemişlerdi ama nasip değilmişki olmadı.
Daha sonrasında onlar umidini kesmediler Allahtan ve şimdi 3 yaşında çok şeker bi oğulları var
Ölen bebeğini hatırlamıyor bile şimdi neredeyse

Bi yiğenimde efe gibi 1 haftalıkken öldü
Oda çok üzücü bi durumdu ama yengem şimdi 7 aylık hamile inş. bu sapasağlam doğacak Rabbimiin izniyle

Kısacası korkularını yenmelisin herşeyde bi hayır vardır bunuda unutmamalısın.
Ve yeni umutlara yeni huzurlara yeni mutluluklara gebe olma vakti şimid
İnş. Rabbim gönlüne göre hayırlı bi evlat nasip eder sana canım
Çaresiz...
Susmak düşer bizlere.
Yaradanın yazgısına sual etmek yakışmaz bize,
Elleri Yaradana açar, yine ondan isteriz herşeyimizi...
Değil mi?
Alıntı Yaparak Cevapla