Yalnız Mesajı Göster
Eski 07-16-2008, 21:17   #1 (permalink)
piyanistalp
Öğrenci Temsilcisi

piyanistalp kullanıcısının avatarı

Giriş: Sep 2007
Rep Gücü: 29
Rep Puanı: 2731
Rep Derecesi: piyanistalp has a reputation beyond reputepiyanistalp has a reputation beyond reputepiyanistalp has a reputation beyond reputepiyanistalp has a reputation beyond reputepiyanistalp has a reputation beyond reputepiyanistalp has a reputation beyond reputepiyanistalp has a reputation beyond reputepiyanistalp has a reputation beyond reputepiyanistalp has a reputation beyond reputepiyanistalp has a reputation beyond reputepiyanistalp has a reputation beyond repute
piyanistalp is offline  
Varsayılan hristiyan bir insan ve kul hakkı ile ilgili sorularım var

arkadaşlar benim uzun zamandır kafamı kurcalayan bir soru var...

Şimdi hristiyan bi ailenin cocugu oluyor..ve gercekten hristiyanlığı yaşayan bir ailenin çocuğu....hani şöyle düşünelim ben mesela hristiyanlıgı yüzeysel bilirim o cocukta bu dinleri araştırmıyor ve o şekilde hayatını sürdüyor hristiyan olarak peki bu kişi nasıl hesaba cekilecek o cocugun bi günahı varmı veya bu onun kaderimi alınyazısımı sadece aklımı kurcalayan bir konu bu paylaşmak istedim belki mantıksız belki ucuk bi soru ileriye gitmis olabilirim ALLAH'ım affetsin..

bide sormusken kul hakkı ile ilgili bi sorum olsun..

hani RABBİM(c.c) kul hakkıyla gelmeyin karsıma demiş.. fani dünyada birinin hakkını yiyipte tövbe edip her yerde arayıp soran bi insan o kişinin vefat ettiğini öğreniyor ve helalleşemiyor bu insan ebedi dünyada ahirette bu kişiyle karşılaşıp helalleşebilecekmi _?
Alıntı Yaparak Cevapla