Yalnız Mesajı Göster
Eski 07-18-2008, 02:13   #4 (permalink)
piyanistalp
Öğrenci Temsilcisi

piyanistalp kullanıcısının avatarı

Giriş: Sep 2007
Rep Gücü: 29
Rep Puanı: 2731
Rep Derecesi: piyanistalp has a reputation beyond reputepiyanistalp has a reputation beyond reputepiyanistalp has a reputation beyond reputepiyanistalp has a reputation beyond reputepiyanistalp has a reputation beyond reputepiyanistalp has a reputation beyond reputepiyanistalp has a reputation beyond reputepiyanistalp has a reputation beyond reputepiyanistalp has a reputation beyond reputepiyanistalp has a reputation beyond reputepiyanistalp has a reputation beyond repute
piyanistalp is offline  

yorumlarınız için ALLAH razı olsun arkadaşlar...şimdi şöyle bişe var güzel örnekler vermişsiniz hani zaten ALLAH'ın kulum sana akıl verdim dediğini bilseydi o kimse zaten hak yolunu bulurdu mesela yusuf islam 35i 40 yaşındamı islamın güzelliklerini gördü acaba 40 yaşına kadar olan hayatındaki olumsuz yönler nasıl hesaba cekilecek...ki onlar gezen insanlar türkiyeye veya müslüman ülkelere defalarca gelen insanlar böyle bir fırsatı olmayan insana ALLAH'ım yol göstersin ki gerçek dini bulsun inanın müslüman olarak dogup müslüman olarak hayatına devam etmek cok büyük bir mutluluk ALLAH'ım dinimizi bilmeyen insanların dinimizin güzelliklerinin farkına vararak saflarımıza katılmalarını nasip etsin...o zaman ben şöyle düşünüyorum herkesin hayatta dönüm noktası var o dönüm noktasında başına gelenleri iyi yorumlayıp ona göre insanın kendisini yönlendirmesi gerekiyor sanırım...ALLAH'ın rahmeti üzerinize olsun...muhabbetle..
Alıntı Yaparak Cevapla