Yalnız Mesajı Göster
Eski 01-18-2007, 21:37   #19 (permalink)
Tunaltay
Sahip :p

Tunaltay kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2006
Rep Gücü: 100
Rep Puanı: 13548
Rep Derecesi: Tunaltay has a reputation beyond reputeTunaltay has a reputation beyond reputeTunaltay has a reputation beyond reputeTunaltay has a reputation beyond reputeTunaltay has a reputation beyond reputeTunaltay has a reputation beyond reputeTunaltay has a reputation beyond reputeTunaltay has a reputation beyond reputeTunaltay has a reputation beyond reputeTunaltay has a reputation beyond reputeTunaltay has a reputation beyond repute
Tunaltay is online now  

Alıntı:
edit tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
ya kardeşim ne diye insanları bu kadar meraklandırıyorsun. bi kerem ben senden daha deneyimliyim. (7 yıl) artı (+) beni kantin sorumlusu yapmaya çalışıyorsan onuda olmam. Rynerd kardeşimde galiba yanlış okula gitmiş. (sağlık alanında mı acaba? okulu ) dikey geçiş mikey geçiş hiççç açma bence.
Seçil Büker'den "gösterge bilim" almış biri olarak tunaltay"ın mesajlarından değil nem kapmak ıslandığımı hissediyorum...
--------------------------------------------------------------------------

DİPNOT:

(Rynerd kardeş görüşelim bi gün; mesela 21 ocak 2007 - pazar İKİNDİDEN SONRA)

ÖNCESİNDE RANDEVUM VAR.....KUSURA BAKMA....

KUYUYA Bİ TAŞ DÜŞMÜŞ, MELEK Mİ MELEK Mİ ŞU MİLLET....
(ANLADIN SEN ONU)

deneyimini yerim senin. Nihayet öz ve öz bir iletişimci konuya müdahil oldu : ) Kardeş bende Seçil Büker'den film eleştirisi eğitimi almış biri olaraktan senin ıslanma tarzını anlayabiliyorum : ) Ama geldiği gibi de geçiveriyor her ne kadar metazori olsada : )
4 yıl boyunca aldığım en zor ders idi.

Alıntı Yaparak Cevapla