03-24-2007, 18:20
|
#1 (permalink)
|
|
Sahip :p
Giriş: Nov 2006
Rep Gücü: 100
Rep Puanı: 13548
|
Diyelimki Bir Rüya Gördünüz, Yorumlayamadınız, Gelin Bana : ))
Diyelimki Bir Rüya Gördünüz, Yorumlayamadınız, Gelin Bana : ))
Eveet, diyelim ki bir rüya gördünüz dehşetli ya da tatlı bir gecenin ardından : ) O anki telaşe ile ya da neşe ile rüyayı tabir edemediniz, acep ne hikmettir diye düşünmeye başladınız. Düşün düşün... Nereye kadar 
Yahu siz niye o kadar düşünüyorsunuz ki, gelin bana anlatın rüyanızı bende yorumlayayım 
Sadede gel diyonuz anlayabiliyorum. İşin esprisi bir yana kaariler konudan da biraz anlayacağınız gibi biz bir site açtık, epeydir oldu. İlk başlarda tabiri caizse abidik gubidik rüya tabirleriyle içini şişirdik. Ama belli bir büyüklüğe kavuşturduktan sonra siteyi tabirname konusunda ender kaliteye sahip kaynaklardan biri olan "KENZÜL MENAM" dan beslemeye başladık. Ve hızla da büyüyoruz, hem içerik olarak hemde günlük ziyaretçi sayısı olarak. Allah'ın izniyle de büyüyeceğiz.
Kısacası; istedik ki bizim kaarilerimiz, eşimiz dostumuz faydalansın diye ahanda bu konuyu buraya yazıyorum. Eğer bir rüya gördüyseniz internette aramadan önce bizim sitemizde arayın, güceniriz vallahi, ciddiyim 
İçerik babında ülkemizin en büyük tabir sitesi yapmayı amaçlıyoruz ve her geçen günde içeriği artacaktır. Aşağıdan sitemize ulaşabilirsiniz kaariler.
Sevgi ve selamlar...
www.ruyatabircisi.org