bağcılar lisesinde namaz kılan çocukları öyle bir gösterdiler ki, sanki bu çocuklar bombalı eylem planı yapıyor, yazıklar olsun ne diyeyim. öğle arasından başka vakti yok bu çocukların namaz kılmak için, "toplu namaz"mış...insaf yahu insaf... hücre gibi bi yere girip o kadar çocuk tek tek sıra bekleyerek namaz kılacak değil ya, öğle arasını değerlendirip bi an önce namazlarını kılmaya bakıyor çocuklar. kaldı ki 1974 yılında yapılan bir tebliğle dini ibadetlerini yerine getirmek isteyen öğrencilere okul yönetimi tarafından kolaylık gösterilmesi ve imkan verilmesi istenmiş. laik bir ülke olduğumuz için bu yasakmış filan, niye herşeyi, tüm yasakları laikliğin arkasına gizliyor bu insanlar?? laiklik, din ve vicdan özgürlüğünü anlatmıyor mu esasında??? o zmn bu ne lahana turşusudur? uyuşturucu mu kullansın bu çocuklar, daha mı iyi olacak, daha mı mutlu olunacak? okullardaki şiddeti bastırmanın yollarını daha arayıp dursunlar bakalım, bulurlar heralde bi ara!!!!!
|