Nasıl anlatsam, nerden başlasam!
Kaç kişiydik o zaman bak (4)
Kaş kişi olduk şimdi (6)
Bodrum, Bodrum!
Evet arkadaşlar, gittim, yüzdüm, geldim...

Geçen hafta Pazartesi günü başlayan Bodrum tatilimiz Cumartesi akşamı sona erdi ve bugün de işbaşı yapmak suretiyle aranıza döndüm.
Tatilimiz Allaha şükür çok güzel geçti...ezeli tatil arkadaşlarımız, ebedi aile dostlarımızla birlikte yine süper bir tatil yaşadık, aralarında beş ay fark olan çocuklarımızın anlaşamama ihtimaliyle içimizin içimizi kemirdiği gidiş yolu daha ilk dakikalarda çocukların KANKİ olmasıyla çok rahat bir yola dönüştü...Beş gün boyunca havuzdan çıkmayarak bir rekora imza atan ufaklıklar tahmin edeceğiniz gibi yemek konusunda bizi bir hayli terlettiler zaten yeterince sıcak olan havada...
Bu göbeğe rağmen her türlü spor faaliyetinde en üst sıralarda yer almak da bana özel bi başarı olsa gerek...

Dart turnuvasında şampiyonluğun yanısıra otel tarihinin rekorunu da kırmış olmaktan ayrıca gururla bahsetmek isterim...

Tavla turnuvasında finaldeki 5-0'lık hezimeti saymazsak ikincilik de güzeldi...

su topu maçlarında her iki takımın da beni paylaşamaması ve oynadaığım maçlarda bir türlü gol kralı olmamın engellenememesi de ayrıca gurur vericiydi tabi ki...

bir de voleybol maçlarında karşıma dikilen sırık olmasaydı bütün smaçlarım sayı oluyodu ama napalım o kadar da olacak artık...

baktım smaçlar işe yaramıyo, ben de pasör oldum, az buz sayı almadık hani...4 maçta 3 galibiyet 1 mağlubiyet fena durmuyo...
Güzel tatilin bizi üzen hatta çok çok üzen kısmı ise Barış Akarsu'nun ölümü ve son gün çıkan çok büyük orman yangını oldu...
Barış Akarsu'nun öldüğü gün eşlerimiz çok ısrar ettiler, "Biz de gidip hastaneye, Barış için dua edelim" dediler. Kırmadık, gittik dualarımızı Barış'a gönderdik ama maalesef bir saat sonra ölüm haberini aldık, gerçekten üzücü bir durumdu.
Dönüş yolculuğundaysa koskoca bir orman yangınına şahit olduk. O kadar ki yolda karşı yönden bir sürü itfaiye aracı geliyordu, her araçta içimiz biraz daha yandı. Bergama'dan, Bayındır'dan, İzmir'den, hatta Manisa'dan bile itfaiye araçları gönderilmişti ki, bunlar sadece bizim gidiş yönümüz itibariyle gördüklerimizdi, ters yönde kalanları bilmiyoruz bile...
Velhasıl kelam bundan beş yıl önce aynı aileyle ama dört kişilik bir kadroyla fethettiğimiz Bodrum'u bu kez altı kişiyle yıktık, geçtik...

seneye daha güzel bir tatil için kucaklaştık, vedalaştık...
Darısı hepinizin başına...